Cineastul britanic Steve McQueen, regizorul filmului ”12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”, a debutat în domeniul reclamelor, cu un spot publicitar pe care l-a regizat pentru brandul britanic Burberry, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Steve McQueen a regizat spotul campaniei de promovare a noului parfum masculin creat de Burberry, denumit ”Mr. Burberry”.

Noul parfum, despre care reprezentanţii brandului Burberry spun că ”a captat esenţa Londrei” şi că are ”o senzuală aromă herbală”, a fost creat în colaborare de Christopher Bailey, directorul executiv al brandului şi de parfumierul Francis Kurkdjian. 

Recipientul noului parfum are un design care se inspiră din acela al unui articol vestimentar al brandului Burberry - un pardesiu negru - şi poate fi personalizat. 

Aceasta a fost prima reclamă regizată de Steve McQueen. Filmul reclamei prezintă vacanţa romantică pe care un cuplu o petrece în capitala Marii Britanii.

Steve McQueen, în vârstă de 46 de ani, este un regizor, scenarist şi producător britanic. Este regizorul unor filme originale, care ies din tipare, şi a colaborat în special cu actorul Michael Fassbender, în pelicule precum ”Foame/ Hunger”, ”Ruşine/ Shame” şi ”12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave” - pentru cel din urmă a fost nominalizat la Oscarul pentru regie şi a câştigat Oscarul pentru cel mai bun film, în calitate de producător al peliculei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.