Fostul ministru al Mediului, Apelor şi Pădurilor Graţiela Gavrilescu, a anunţat, vineri, că va fi candidatul ALDE pentru Primăria Ploieşti, ea spunând că îşi doreşte ca deciziile importante pentru oraş să fie luate numai după consultarea ploieştenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deputatul Graţiela Gavrilescu, fost ministru al Mediului în Guvernul Ponta, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti, că va candida din partea ALDE pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti.

Gavrilescu a spus că îşi doreşte ca deciziile importante pentru oraş să fie luate numai după consultarea locuitorilor acestuia, acuzând că cei care au făcut parte din administraţia locală nu i-au întrebat pe locuitori dacă sunt sau nu de acord în privinţa modului în care sunt investiţi banii de la bugetul local.

Înainte de lansarea Graţielei Gavrilescu, în aceeaşi conferinţă de presă candidat din partea ALDE a fost prezentat un bărbat care a spus că este Candiano White şi care, vorbind în limba engleză, a spus că are dublă cetăţenie, română şi americană şi că provine dintr-o familie de români şi vrea să fie primar al Ploieştiului.

În cele din urmă, reprezentanţii ALDE au spus că a fost vorba despre o păcăleală de 1 aprilie.

Candidatul ALDE Graţiela Gavrilescu este deputat aflat la al doilea mandat, iar înainte de a deveni parlamentar a fost viceprimar al municipiului Ploieşti. Gavrilescu a mai candidat pentru Primăria Ploieşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.