Preşedintele Klaus Iohannis, prezent la Summitul pentru Securitate Nucleară de la Washington, a postat pe contul său de Facebook o imagine în care apare alături de preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotografia cu cei doi şefi de stat este însoţită de mesajul "La Casa Albă, alături de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama". 

Klaus Iohannis s-a fotografiat alături de preşedintele SUA, Barack Obama, la Washington (FOTO: Facebook)
Klaus Iohannis s-a fotografiat alături de preşedintele SUA, Barack Obama, la Washington (FOTO: Facebook)

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi seară, la cina de lucru oferită de Barack Obama în onoarea participanţilor la summit.

Klaus Iohannis, la cina oferita de preşedintele SUA, Barack Obama, la Washington (FOTO: Facebook)
Klaus Iohannis, la cina oferita de preşedintele SUA, Barack Obama, la Washington (FOTO: Facebook)

Potrivit site-ului precidency.ro, Klaus Iohannis va susţine vineri, la ora locală 17.30 (00:30, ora României), o declaraţie de presă la finalul Summitului Securităţii Nucleare.

De asemenea, preşedintele ţării va avea o întâlnire, tot vineri, cu reprezentanţii comunităţii româneşti la Washington D.C.

Aproape 50 de lideri de stat şi reprezentanţi ai organizaţilor internaţionale sunt prezenţi la Summitul pentru Securitate Nucleară, de la Washington, pentru a găsi soluţii în vederea reducerii numărul de arme nucleare şi pentru a securiza materialele nucleare ale lumii. În topul agendei de discuţii sunt ultimele provocări lansate de regimul de la Phenian, inclusiv testarea unei bombe cu hidrogen la începutul anului, precum şi ambiţiile nucleare ale jihadiştilor Statului Islamic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.