Mai multe posturi de televiziune din România, printre care TVR, Digi 24 şi Antena 1, şi-au modificat siglele şi grilele de programe, joi, în ziua de doliu naţional pentru victimele atentatelor teroriste care au avut loc, marţi, în Bruxelles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am schimbat siglele la toate canalele, am schimbat subiectele emisiunilor, că aşa e normal să facem. Am scos emisiunile de divertisment, muzica, am atras atenţia tuturor vizavi de ţinută, iar la TVR am pus toate steagurile în bernă. Respectăm doliul naţional, că aşa se face”, a declarat, pentru News.ro, responsabilul TVR, Irina Radu.

Între modificările din grila TVR se numără şi înlocuirea emisiunii lui Dragoş Pătraru, ”Starea Naţiei”, cu o reluare a emisiunii de reportaje şi anchete ”Ochiul magic”.

Postul de televiziune Digi24 şi-a modificat sigla, adăugându-i o banderolă neagră, în semn de doliu. În plus, Digi FM transmite un program adaptat.

Antena 1 a înlocuit emisiunea ”Un show păcătos”, prezentată de Dan Capatos, cu filmul ”The Game/ Jocul” (1997), de la ora 23.30.


ProTV şi-a modificat logo-ul, scris cu alb pe fond negru, transparent, fără să facă, însă, schimbări în grila de programe.

Kanal D a adăugat, de asemenea, o banderolă neagră la siglă şi a adaptat conţinutul programului zilei de doliu naţional.

Marţi dimineaţă, două explozii au zguduit aeroportul Zaventem din Bruxelles, iar staţia de metrou Maelbeek a fost lovită de o altă deflagraţie.

În cele două atentate separate şi-au pierdut viaţa 31 de persoane, iar circa 300 au fost rănite, dintre care câteva zeci sunt în stare critică.

Atacurile au fost revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.