Ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer, a declarat marţi că a luat legătura cu familia ei, care locuieşte în Bruxelles, precizând că rudele sale nu au păţit nimic şi că a locuit în capitala Belgiei timp de şase ani şi că niciodată nu s-a simţit în nesiguranţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte tristă astăzi de ce s-a întâmplat şi, mai mult decât atât, sunt îngrijorată pentru foştii mei colegi, prieteni. Familia mea este din fericire în regulă, am luat legătura cu ei, însă este un act care te lasă fără cuvinte. Deci, sper din tot sufletul şi mă rog ca cei dragi, cei pe care îi cunosc, familiile lor să nu fi fost afectaţi, dar încă nu ştim toate datele. (...) Nu am reuşit să iau legătura decât cu familia mea care, din fericire, este în siguranţă”, a spus Palmer.

Cristiana Paşca Palmer a menţionat că a locuit în Bruxelles timp de şase ani şi că niciodată nu s-a simţit în nesiguranţă. Aceasta a precizat că săptămâna viitoare va participa la un eveniment din Bruxelles.

"Bruxelles-ul este un oraş foarte divers. (...) Numai Uniunea Europeană are 28 de state membre, apoi sunt foarte mulţi belgieni de origine africană şi în general a existat foarte multă armonie. Nu am avut niciodată nicio problemă, nu m-am simţit niciodată în nesiguranţă. Cea mai mare provocare este de a rămâne uniţi cu toţii, raţionali", a mai spus ministrul Mediului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.