La Expoziţia Internaţională de Felină de Primăvară, care s-a deschis sâmbătă la Romexpo, Pavilionul C1, cei patru judecători internaţionali vor alege cea mai frumoasă pisică, dintre cele 250 înscrise în concurs, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Persane, exotice, pisica norvegiană de pădure, pisică de Angora turcească, bngaleze, britanice cu părul scurt, albastră de Rusia, siberiană, orientale şi siameze sunt câteva dintre speciile diverse expuse în cadrul SofistiCat.

Atracţia expoziţiei, care va fi deschisă până la ora 17.00, în ambele zile, este ”Best in Show/ Cea mai bună pisică în spectacol”. Felinele trebuie să îşi măsoare între ele frumuseţea, abilităţile, distincţia.

Pe parcursul expoziţiei, vizitatorii sunt încurajaţi să adopte animale fără stăpân sau să doneze bani şi hrană pentru animalele aflate în adăposturi.

Ediţia de toamnă a expoziţiei SofistiCat va avea loc în perioada 1-2 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.