Rapper-ul Snoop Dogg le răspunde fanilor din România că va veni să viziteze localitatea Bogata, din judeţul Mureş, după ce a confundat într-un check-in pe Facebook capitala Columbiei, Bogota, cu Bogata, mica localitate din Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rapper-ul Snoop Dogg a confundat într-un check-in pe Facebook capitala Columbiei, Bogota, cu Bogata, o localitate din judeţul Mureş, ceea ce a declanşat un val de ironii la adresa sa, dar şi invitaţia fanilor din România de a vizita ţara sau micuţa localitate din judeţul Mureş.

Snoop Dogg a postat, vineri, pe contul său de Facebook următorul mesaj:

 

 

i just steve harveyed my own chit hahahhaha ! shoutout to my romanian fans, tha boss dogg comn thru real soon !!! #visitbogata

Posted by Snoop Dogg on Friday, March 18, 2016

În urmă cu câteva zile, Snoop Dogg şi-a făcut un selfie din avion ca să-şi anunţe fanii că a ajuns în Columbia, la Bogota. Însă, din neatenţie, cântăreţul a postat că se află la Bogata, judeţul Mureş.

Reacţiile nu au întârziat să apară. Pagina oficială a micuţei comune înconjurată de râul Mureş a postat o serie de mesaje legate de Snoop Dogg. „Viteza internetului. Poate nu este la fel de rapidă ca în Capitală (ne uităm la tine, Bernie Sanders), dar am putea spune că este destul de bună. Destul de bună ca să uploadezi rapid un selfie”, scriu administratorii paginii în engleză.

Bogata este situată la aproximativ 380 de kilometri de Bucureşti, în judeţul Mureş şi la 75 de kilometri de Cluj-Napoca, fiind o localitate cu aproximativ 2000 de locuitori înconjurată de dealuri şi de râul Mureş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.