Porturile Constanţa-Nord şi Midia au fost redeschise, luni seară, după ce operaţiunile fuseseră sistate în cursul nopţii trecute şi în această dimineaţă, din cauza vântului care a suflat cu viteze de peste 55 de kilometri pe oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luni seară, în condiţiile în care vântul a mai scăzut în intensitate, au fost redeschise porturile Constanţa-Nord şi Midia, operaţiunile rămânând însă în continuare suspendate în porturile Constanţa Sud şi Mangalia.

În noaptea de duminică spre luni, începând cu ora 2.00, în porturile Constanţa-Nord, Constanţa-Sud şi Mangalia au fost suspendate manevrele, din cauza vântului puternic, iar câteva ore mai târziu au fost oprite operaţiunile şi în Portul Midia. 

Regiunea Dobrogea s-a aflat, luni, sub atenţionare cod galben de vânt până în jurul orei 14.00, după care avertizarea a fost prelungită până la ora 20.00. În această perioadă viteza vântului a depăşit  55-65 de kilometri la oră. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.