Procurorii DNA fac 31 de percheziţii, miercuri, în judeţele Mureş, Cluj, Harghita şi Braşov, la Centrul Regional Braşov al Direcţiei Generale Pescuit, la sediile unor firme şi la locuinţele mai mult persoane suspectate de fapte de corupţie, evaziune fiscală şi spălare de bani, în legătură cu fonduri alocate de la bugetul Uniunii Europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie, procurorii de la Serviciul Teritorial Târgu Mureş fac cercetări într-o cauză penală care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, de evaziune fiscală şi spălarea banilor comise în legătură cu utilizarea fondurilor alocate de la bugetul Uniunii Europene în perioada 2014-2016.

În această cauză, anchetatorii fac 31 de percheziţii în judeţele Mureş, Cluj, Harghita şi Braşov, din care una la sediul unei instituţii publice şi restul la societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că se fac percheziţii şi la Centrul Regional Braşov al Direcţiei Generale  Pescuit.

Prejudiciul produs în acest caz a fost estimat de anchetatori la peste cinci milioane de lei, potrivit surselor citate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.