Luna ianuarie vine cu multe provocări financiare. După cheltuielile de sărbători alocate meselor festive şi cadourilor pentru cei dragi, avem nevoie de o gestionare cât mai eficientă a bugetului, la început de an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a-i ajuta pe clienţi să depăşească mai uşor această perioadă, Kaufland România prezintă „Reţetele de economisire” – o serie de mecanisme promoţionale, pentru un coş de cumpărături cât mai avantajos.

„Reţetele de economisire” sunt soluţiile Kaufland propuse clienţilor de-a lungul timpului pentru a susţine bugetul acestora. Eticheta galbenă, la peste 3500 de produse, aplicaţia Kaufland Card – cu promoţiile personalizate şi reducerile săptămânale sunt cele mai cunoscute „reţete”.

Acum, li se alătură şi „Tombola de economisire” – loteria publicitară care oferă peste 6000 de premiiîn valoare totală de 5.000.000 lei.

Structurată în 8 etape, loteria publicitară presupune înscrierea, prin intermediul bonului fiscal, în baza achiziţiei a minimum 3 produse diferite din paginile cu ramă roşie sau albastră, semnalizate cu titlul „Reţetele de economisire”, din revista săptămânală, cu ajutorul căreia Kaufland îşi ajută clienţii să îşi plătească facturile la electricitate şi căldură.

Campania se desfăşoară până pe 28 februarie. Regulamentul campaniei şi mai multe detalii sunt disponibile pe www.kaufland.ro/noutati/reteteledeeconomisire.html.

Mai mult, clienţii utilizatori Kaufland Card digital se pot bucura de oferte suplimentare în această perioadă.

Caruselul cu oferte, noua secţiune din aplicaţie, oferă reduceri exclusive la o serie de produse şi servicii din portofoliul partenerilor colaboratori. Vei regăsi aici oferte la brand-uri precum: Vodafone, Medlife, Lensa, H&M, Elefant.ro, CCC, Marionnaud, Dr. Max, StarGift, Happy Tour, Fiskars, Experimenteaza.ro, Domino’s Pizza, Mobexpert, Card Avantaj, Avis

Ofertele sunt afişate în secţiunea „Caruselul cu oferte” din aplicaţie. Pentru a beneficia de reduceri, selectezi oferta preferată şi, în funcţie de partener, ţi se va afişa un cod de reducere sub formă de text, link sau cod de bare.

Iar cei care în perioada 23 noiembrie – 31 decembrie 2022 au cumpărat produse din categoriile selectate şi au scanat Kaufland Card la fiecare tranzacţie, primesc înapoi 15% din valoarea produselor achiziţionate sub formă de voucher, până la sfârşitul lunii ianuarie. Intră în aplicaţia mobilă Kaufland Card sau pe pentrumine.kaufland.ro pentru a verifica valoarea voucherului pe care urmează să îl primeşti.

Varianta digitală a cardului – Kaufland Card digital poate fi accesată prin intermediul aplicaţiei mobile Kaufland – Oferte şi noutăţi care poate fi descărcată gratuit atât din App Store, cât şi de pe Google Play.

(Articol susţinut de Kaufland)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.