Rompetrol a oferit un Mercedes CLA lui Andrei Tiberiu Necşoiu, în urma tragerii la sorţi pentru desemnarea primului mare castigator în cadrul promotiei  de vară care se desfăşoară în perioada 1 iulie 2017 - 31 august 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul aceleiaşi campanii, pana la sfarsitul lunii August, Rompetrol va mai oferi un Mercedes Benz, sute de ochelari de soare, deoarece clienţii care se opresc pentru o pauză de revigorare în benzinăriile Rompetrol pot castiga una dintrece cele  2 perechi de ochelari de soare pe ora. De asemenea, aceştia au ocazia sa savureze o îngheţată pe loc.

Sub sloganul “Reîncarcă-te cu o pauza plina de premii de la Rompetrol”, pe parcursul verii, compania oferă pauze revitalizante de la drum, atât prin confortul oferit în staţiile de alimentare cu carburant, cât şi prin calitatea produselor din restaurantul hei şi ospitalitatea angajaţilor săi. Experienţele Rompetrol le asigură clienţilor energia necesară pentru revenirea la drum şi continuarea acestuia către destinaţiile dorite.  

Mai multe detalii despre Campania de vară a Rompetrol puteţi găsi accesând acest link: https://www.rompetrol.ro/pauzadevara/

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.