In fiecare an, cand soseste primavara oamenii incep sa se pregateasca pentru Paste si cauta in toate magazinele cele mai potrivite cadouri pentru cei mici. In cazul in care ati ramas in pana de idei si nu mai stiti cu ce sa va surprindeti copilul sau efectiv aveti nevoie de cateva sfaturi in alegerea cadoului potrivit pentru copilul prietenilor de familie, iata cateva idei inedite cu ajutorul carora veti putea surprinde asteptarile prichindeilor fara sa cheltuiti o avere:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Set de jucarii pentru baie. Stim cu totii ca nu toti copiii adora momentul in care trebuie sa faca baita, insa un set de jucarii pentru baie va fi atat pe placul celor mici, cat si pe placul parintilor. Copilul se va distra atunci cand face baie si ii va convinge si pe cei mai energici copilasi sa stea cuminti la samponat. Seturile acestea de baie sunt formate din pistoale cu apa, rame cu ventuze si ratuste pentru apa, astfel inca si cea mai plictisitoare baie se transforma intr-o provocare de tir. Un astfel de set costa mai putin de 50 de lei, asa ca pretul este foarte accesibile si au un efect foarte puternic asupra celui mic.

In cazul in care doriti sa oferiti cadouri pentru copii angajatilor dumneavoastra puteti apela la faimoasele cosuri cadou pentru paste de pe site-ul GiftIdea.ro.

Puzzle-urile 3D sunt foarte apreciate de catre cei mici, iar magazinele detin suficiente modele interesante, incepand de la arhitectura mondiala si pana la puzzle-urile cu personaje preferate din desene animate. Avand un astfel de cadou copilul va avea ocazia sa construiasca, dar sis a descopere corabii célèbre sau cladiri renumite precum este Turnul din Pisa, Catedrala Notre-Dame sau Burj Al Arab. Puzzle-urile sunt recomandate copiilor care au implinit déjà 3 ani si ajuta la imbogatirea cunostintelor. In plus, sunt eco-friendly si usor de utilizat, iar pretul lor este destul de scazut.

Dulciurile nu pot lipsi atunci cand vrem sa impresionam prichindeii cu cele mai delicioase cadouri pentru copii. Sa recunoastem ca oricarui copilas ii revine zambetul pe buze atunci cand primeste dulciuri, cu atat mai mult cand acestea sunt exact pe gustul lui. Ei bine, va punem la dispozitie o multime de dulciuri potrivite pentru fiecare gusturi, dulciuri care vor fi apreciate atat de copii, cat si de adulti, deci, cadoul ideal in momentul in care vrem sa mergem in vizita de Paste la prietenii de familie care au si copii.

De asemenea, nu putem omite faptul ca toti prichindeii sunt pasionati de magie, asa ca, puteti miza   pentru un set de magician care se gaseste la mai putin de 50 de lei si care permite oricarui copil sa devina un “maestru” al magiei. Aceste seturi ii umeste si amuza pe toti copii, iar acestia se vor apuca sa faca tot felul de trucuri misterioase, scamatorii iscusite, iluzii optice spectaculoase si farse ilare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.