Lansată pe piaţa din România, în anul 2004, în Petroşani, Hydrosystems SRL a început prin a vinde furtunuri pentru domeniul agricol şi industrial. Un an mai târziu, firma a fost preluată de concernul internaţional Mega Group Internaţional, o companie cu peste 50 de ani de activitate şi cu o prezenţă în 12 ţări europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 2014, Hydrosystems devine o companie cu acţionariat şi capital integral românesc, iar acum se mândreşte cu o creştere sănătoasă şi constantă, reuşind aproape să-şi dubleze cifra de afaceri în ultimii 4 ani, iar numărul de angajaţi a crescut în 2018 cu 60% faţă de anul 2014.

În ultimii 2 ani, Hydrosystems s-a situat pe primul loc în top afaceri din România în judeţul Hunedoara, în industria în care îşi desfăşoară activitatea şi se poate mândri cu 4 branduri proprii: AQUAFIX, SimpleFIT, DENKEN, GORJAN.

Mai mult, în ultimii 3 ani, Hydrosystems a primit anual certificarea Strongest in Romania din partea unei importante instituţii financiare internaţionale, Creditinfo.

În 2017 Hydrosystems lansează www.hydro-shop.ro, platformă online, cu peste 4.000 de produse.

Ariile de business acoperite sunt: agricultură, industrie, instalaţii, piscine.
Din 2018 Hydrosystems (www.hydrosystems.ro) intră pe piaţa de energie din surse regenerabile (sisteme solare termice şi panouri solare fotovoltaice).

Legislaţia menită să protejeze planeta, maşinile electrice, numărul crescut al ţărilor care investesc în surse de energie regenerabilă, toate acestea ne îndreptăţesc să privim cu încredere la evoluţia acestei linii de afaceri. În câţiva ani vom vedea peste tot staţii de încărcare a maşinilor electrice, iar noi ne simţim pregătiţi să oferim produse de calitate superioară pentru producerea de energie electrică din surse regeneabile.

Producătorii cu care colaborăm pe toate liniile de business sunt atent selecţionaţi. Spre exemplu, principalii furnizori de produse pentru irigaţiile profesionale sau furtunurile de grădină sunt producători cu tradiţie din Italia, irigaţiile cu picătura beneficiază de expertiza cipriotă şi greacă, prin parteneriat cu o companie din Cipru, pentru pompe colaborăm cu un partener din Belgia iar furtunurile tehnice, cu aplicaţii industriale, sunt aduse din Bulgaria. Sistemele şi componentele din categoria energie sunt produse de compania numărul 1 în Europa, din Austria, spune Vasile Mihai Capriş, directorul general al Hydrosystems.

Hydrosystems (www.hydrosystems.ro) îşi doreşte să ofere soluţii complete în domeniile de transport apă şi energie solară, pentru a face viaţa oamenilor mai simplă, mai frumoasă, cu rezultate mai bune în fiecare zi.

Credem cu tărie că succesul pe termen lung se bazează pe profesionalism, seriozitate şi o atenţie deosebită pentru clienţi. Ne pasă de clienţii noştri, îi susţinem înainte şi după cumpărare, creştem împreună şi ne străduim să fim mai buni în fiecare zi. De altfel, acesta este şi sloganul nostru: Better Everyday, spune Vasile Mihai Capriş.

Hydrosystems nu se opreşte aici. Cu ocazia celor 14 ani de existenţă pe piaţa din România, organizează o conferinţă în Bucureşti, unde vor fi invitaţi producători, parteneri externi cu care colaborează, precum şi top 100 clienţi Hydrosystems.

Producătorii care vor susţine prezentări şi vor avea amenajate standuri expoziţionale cu produsele lor sunt: Sonnenkraft (Austria), FITT (Italia), RAIN (Italia), Leo Europe (Belgia), Elysee (Cipru), Plexistab (Bulgaria).

Mai mult, compania anunţă oficial extinderea business-ului în zona de ”energie din surse regenerabile” şi lansează Buletin de Hydrosystems, care va funcţiona ca un card de fidelitate pentru clienţii săi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.