Cadouri pentru familie, pentru prieteni, pentru partenerii de afaceri. Cadouri personalizate pentru ea, cadouri neutre pentru colegii de business. Cadouri pentru părinţii lui, cadouri pentru copiii gazdei la care mergem in vizită. Aşa este decembrie, plin de vise, de bucurie, de speranţe, de intrebări!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vino la SensoDays şi vei găsi soluţia. Te aşteptăm, online şi în cele două showroom-uri din Bucureşti, cu o mulţime de propuneri variate, elegante şi utile, a căror calitate este garantată de branduri cu renume şi designeri premiaţi internaţional. Branduri alese cu grijă, în cei 20 de ani de experienţă ai echipei SensoDays.

Iată opţiunile care îţi vor salva timp, pentru că ştim că eşti deja în căutarea acelui “ceva” special, high quality, care să rezolve totul într-un one-stop-shop. Cel puţin una este cu siguranţă potrivită pentru ceea ce cauţi.

1.     Noutatea absolută a profesioniştilor de la Berger Paris – 100% natural

Lumânări 100% naturale, realizate manual din ceară vegetală, parfumate cu arome care persistă pană la arderea finală, special create la Grasse – centrul mondial al parfumurilor.  

Lavandă, cedru de Liban, scorţişoară şi portocală, citrice, trandafir, lemn de santal, mosc alb, note de vanilie – imposibil să nu poţi alege aroma preferată, printre opţiunile de pe sensodays.ro: https://www.sensodays.ro/parfumuri-lumanari-de-interior/lumanari-parfumate/filtru/lampe_berger.html, la care se adaugă un ambalaj grafic, deosebit de elegant, potrivit pentru orice tip de cadou.

2.     Ediţia limitată de cadouri pentru Crăciun Villeroy&Boch – daruri unice, pentru amintiri nemuritoare

Ne dorim să ne simţim speciali, unici, diferiţi, iar cadourile alese trebuie să confirme acest lucru. Villeroy&Boch ştie acest lucru din anul 1748 şi, de atunci, fiecare colectie de Crăciun are delicate elemente de unicitate, fie că vorbim despre căni sau cutiuţe decorative, globuleţe sau mici bibelouri ce amintesc de perioade dragi ale copilăriei.

Colecţia completă se găseşte online aici: https://www.sensodays.ro/cadouri-ocazii-speciale/cadouri-craciun.html şi poate fi achiziţionată şi din Showroom-ul SensoDays din Ştirbei Vodă (facebook.com/sensodays.ro).

3.     Cadouri inteligente, în combinaţii atractive, special gândite de SensoDays

Optează pentru un mix de cadouri elegante, interesante şi practice! Alege din combinaţiile speciale de produse design, utile şi elegante in acelasi timp, potrivite pentru orice casă şi pentru orice personalitate. Găseşti pe site combinaţii inteligent asociate de Lămpi Kartell, difusere Lampe Berger, porţelanuri superioare, prosoape din bumbac egiptean şi creme de îngrijire englezeşti. Frumos ambalate, gata pregătite pentru a fi oferite persoanelor oricat de sofisticate, ale căror gusturi nici măcar nu trebuie să le ştii pentru că designul şi calitatea nu dau niciodată greş.

Oferta completă o poţi găsi aici: https://www.sensodays.ro/cadouri-ocazii-speciale/cadouri-corporate-craciun.html

Dacă asta este ceea ce cauţi şi tu în această perioadă, şi anume cadouri speciale, “cu suflet şi poveste”, integrate perfect apoi în viaţa ta şi a celor dragi, sensodays.ro este locul cumpărăturilor perfecte. Am livrat până acum cel putin un produs în peste 100.000 de case, tot atatea visuri împlinite. Le putem îndeplini şi pe ale tale şi pe ale prietenilor tăi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.