Maestrul bucatar Horia Vîrlan a fost încântat de prima sa experienţă culinară hei, la Rompetrol Onesti si revine joi, 22 iunie, la statia proaspat deschisă de Rompetrol în strada Valea Oltului, nr. 93-95, Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maestrul va oferi un show culinar in care va imbina ingredientele salatelor Hei intr-o reteta speciala, pe care o va recomanda celor prezenti la reprezentatia lui. Demonstratia culinară va incepe de la ora 17.30.

hei ii va oferi ingredientele proaspete pentru salate, iar maestrul isi va exersa talentul pentru clientii Rompetrol. Reţetele de salate din hei sunt alese în funcţie de sezon, cu ingrediente proaspete şi alese cu atenţie care se pot îmbina în mai multe variante. Peste un mix proaspăt de legume, se pot pun ingrediente gustoase, precum porumb cu unt şi busuioc, ton şi telemea sau omleta cu bacon şi branza, emmentaler şi crispy bacon. Fiecare combinaţie se îmbină şi cu un sos potrivit. Salata se savuroasă cu pâine sau nachos.Horia Vîrlan va adauga un ingredient propriu, acel secret al bucatarului care transforma retele obisnuite in experiente de neuitat.

În hei de la Rompetrol, atenţia la detalii este reflectată nu doar în elementele decorative, dar şi în plasarea confortabilă a produselor, uşor de găsit. Interiorul este caracterizat printr-o atmosferă confortabilă şi primitoare, iar gustările sunt întotdeauna delicioase şi proaspete. Rompetrol a finalizat rebranding-ul statiilor de alimentare cu carburant si a restaurantelor hei si a deschis numeroase benzinarii in tara. Rompetrol Valea Oltului este cea mai mare benzinarie din Bucuresti, dintre cele 18 statii de alimentare operate în capitală. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.