Articol susţinut de EpicAds

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intr-o lume tot mai digitalizată, în care aproape orice se poate face şi online, este foarte important, atunci când ai de desfaşurat campanii de marketing, să alegi o agenţie digitală care să te ajute să creezi un plan de promovare potrivit fiecărui domeniu de business.

Agenţia care va implementa acest plan de promovare trebuie să se adapteze cu flexibilitate atât domeniului cât şi pieţei. Una dintre agenţiile care te vor ajuta sa îmbunătăţesti continuu performanţa campaniilor prin promovare cât mai relevantă este EpicAds, specializată pe managementul campaniilor Google Ads şi Facebook Ads.

Această agenţie are o experienţă bogată în industrii precum retail, fashion, comercial & industrial, auto, B2B şi real estate. EpicAds are o echipa tânără, specializată pe marketing digital care a implementat până acum campanii pentru 91 de clienţi, optimizează bugete de peste 3.000 de euro zilnic, obtinand peste 26.000 de conversii şi 1.900.000 de click-uri lunar.

Agenţia creează şi gestionează campanii de Search şi de Remarketing prin platformele Google Ads şi Facebook Ads. EpicAds se asigură că acestea sunt cât mai relevante pentru potenţialii clienţi şi caută mereu noi oportunităţi astfel încât să optimizeze rezultatele în ceea ce priveşte interacţiunea potenţialilor clienţi şi costul pe conversie.

In ceea ce priveşte campaniile Google Ads, scopul agentiei este ca afacerile clienţilor să obţina vânzări cât mai ridicate la un cost cât mai redus. Agenţia se adaptează cu uşurinţă la modelul de business al clienţilor şi caută soluţiile potrivite prin care să ajunga la publicul ţintă prin reclame cât mai relevante.

Facebook este mediul potrivit în care companiile pot interactiona direct cu clienţii. Cu ajutorul celei mai mari reţele de socializare este posibilă ajungerea rapidă la potenţialii clienţi prin reclame adaptate astfel încât să fie îndeplinite obiectivele propuse.

Pe lângă platformele Google si Facebook, agenţia derulează şi campanii Youtube Ads. Youtube are al doilea motor de căutare la nivel mondial. Clienţii au nevoie de el pentru a atinge potenţialul complet al marketingului viral. Prin aceste campanii, EpicAds ţinteşte creşterea vizibilităţii brandului şi atragerea noilor clienţi.

EpicAds este agenţie Google Partner Premium, recunoaştere ce se oferă agenţiilor Partenere Google care îndeplinesc criterii avansate de performanţă. Este cea mai înaltă distincţie la care poate să aspire o agenţie specializată în Campanii Publicitare Google Ads.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.