Începând cu luna martie, Rovere Mobili, retailerul de mobilier de lux este disponibil şi online pentru toţi pasionaţii de design italian. Cu 10 showroom-uri deschise în România, stilul Rovere este deja binecunoscut publicului, iar de acum, este disponibil în toată ţara, la doar un click distanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În contextul socio-economic actual, când comerţul offline întâmpină dificultăţi în a interacţiona cu publicul, lansarea magazinului online oferă clienţilor posibilitatea să îşi facă cumpărăturile din confortul şi siguranţa casei, în câteva minute pe www.rovereshop.ro.

Proiectul include atât caracteristicile unui site web de prezentare, cât şi funcţiile unui eshop complex. Astfel, fiecare produs din magazinul online poate fi achiziţionat într-o varietate de culori şi este asociat cu o serie de module suplimentare, iar această caracteristică îţi permite să achiziţionezi mobilierul care se potriveşte cel mai bine spaţiului tău de acasă.

Rovere Mobili şi-a lansat pe deplin funcţionalitatea site-ului de comerţ electronic, oferind toate liniile de produse disponibile prin magazinele sale fizice. În plus, în magazinul online vei găsi colecţii limitate,  oferte speciale, tendinţe şi recomandări de stil. Prin canalul online, retailerul îşi propune să construiască o experienţă de shopping memorabilă şi diversificată, care să întrunească aşteptările  actuale ale clienţilor.   

„Deschiderea magazinului online vine ca o continuare firească a strategiei noastre de consolidare a brandului pe piaţa din România, deoarece ne dorim să fim tot mai pregătiţi şi deschişi către segmente noi şi dinamice de clienţi. Piaţa de mobilă evoluează în permanenţă şi pe măsură ce demografia se schimbă şi obiceiurile de cumpărare ale consumatorilor se schimbă.                                                    Angajamentul nostru faţă de designul modern, înţelegerea naturii muncii şi dedicarea noastră pentru proiectarea unor spaţii durabile în timp  au dus la crearea unui portofoliu de produse atent selecţionate care răspund şi se adaptează nevoilor în schimbare ale clienţilor noştri. Suntem concentraţi pe intersecţia dintre designul modern, accesibilitate şi comunitate. Tot ceea ce comercializăm - de la canapele şi mese până la lenjeria de pat şi decoraţiuni - este creat pentru a  completa arta de a trăi bine, “la dolce vita”, deoarece designul italian este un mod de a trăi, nu  doar un stil de design. Serviciul de consultanţă video, disponibil online vine în întâmpinarea clienţiilor care vor să profite de această perioadă pentru a-şi amenaja o zonă sau întreg spaţiul locuinţei. Prin acest serviciu care este gratuit ne dorim să oferim recomandări personalizate, adaptându-ne constant celor mai exigente cerinţe şi nevoi”, a precizat Ionela Bercu, Director Naţional de Vânzări Rovere Mobili.

Despre perioada plină de provocări pe care o traversăm cu toţii, Ionela Bercu spune că „Încă de la primele semne ale răspândirii coronavirusului, siguranţa clienţilor şi a angajaţilor noştri a fost esenţială pentru noi. Am decis rapid închiderea temporară a celor 10 magazine, am amânat campania offline planificată pentru luna martie şi ne concentrăm eforturile de comunicare şi promovare pentru zona de online. În contextul creşterii de 20% a cifrei de afaceri în primul trimestru faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent şi a nevoii crescute a publicului de a-şi îmbunătăţii spaţiul de locuit pentru a se adapta noii realităţi credem că avem o oportunitate în consolidarea canalui online. Preconizăm că până la finalul acestui an, vânzările online să depăşească pragul de 15% din cifra de afaceri a companiei”.

Rovere Mobili este unul dintre cei mai importanţi furnizori de mobilier de lux din România.  De-a lungul anilor s-a impus prin profesionalism, calitate şi inovaţie aducând un nou concept în domeniu, prin urmărirea  liniilor de trend internaţional şi a ultimelor tendinţe  atât în domeniul mobilierului şi al decoraţiunilor, cât şi la nivel de curente artistice contemporane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.