Black Friday este unul dintre cele mai mari evenimente din an cu reduceri semnificative pentru toţi românii. În ultimii ani, Black Friday se desfăşoară cu preponderenţă în mediul online, astfel încât cei ce îşi doresc să profite de preţurile imbatabile nu sunt obligaţi să aştepte la uşile magazinelor, putând comanda cu uşurinţă de pe site-uri specializate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vezi toate produsele din oferta Esteto Black Friday 2021 aici: https://www.esteto.ro/black-friday

Esteto.ro a dat start reducerilor de Black Friday 2021

Esteto.ro pune la bătaie reduceri considerabile la mii de produse, atât de pe site-ul propriu, cât şi la produsele din marketplace. Stocurile şi ofertele de Black Friday 2021 pe esteto.ro vor fi în permanenţă actualizate.

Black Friday 2021: fără precendent

Black Friday 2021 marchează ca şi în anii anteriori, intrarea în cea mai aglomerată perioadă de shopping a acestui an. Presiunea majoră este atât pe comercianţi, cât şi pe firmele de curierat, care se pregătesc pentru acest moment cu multe luni înainte.

Daca ar fi să ne uităm la ceea ce s-a întâmplat anul trecut de Black Friday 2021, când comenzile online au fost la mare înălţime, ne asteptăm şi ca anul acesta să fie cel puţin la fel de bun.

De asemenea, Esteto.ro a pregătit reduceri pentru toate categoriile de produse.

Esteto.ro ofera cadou produse Alfaparf la comenzile plasate pe site

Alfaparf Group este compania italiană numărul 1 în lume pentru sectorul profesional de înfrumuseţare a părului, poziţie întărită de experienţa construită şi prin colaborările cu profesionişti de renume mondial.

Daca comanzi produse cosmetice din categoriile Îngrijirea părului, Hair styling sau Vopsea de păr şi Oxidant, primeşti un şampon Alfaparf Milano cadou.

Pentru comenzi de produse cu valoarea cumulată de minim 200 lei vei primi cadou un şampon Alfaparf Milano AbsoluteCleansing Shampoo Hair & Body, 250 ml în valoare de 48 lei.

Pentru comenzi de produse cu valoarea cumulată de minim 350 lei vei primi cadou un şampon Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 1000 ml în valoare de 99 lei.

2021 vs 2020 : al doilea Black Friday în pandemie

Având în vedere că am mai trecut o dată prin scenariul de Black Friday în pandemie, putem spune că acum suntem ceva mai pregătiţi. 2020 a fost primul an de Black Friday într-o stare de nesiguranţă, însă, vânzările în online au decurs bine. Oamenii au ales să îşi procure produsele din online, datorită comodităţii, dar şi a siguranţei pentru ei şi pentru cei din jur.

Black Friday : pregătiri serioase

De Black Friday, milioane de oameni fac cumpărături serioase: se pregătesc pentru Crăciun, pentru zilele de naştere ale celor dragi sau profită de ocazie pentru a achiziţiona produsele dorite la preţuri mai mici.

Cele mai mari reduceri din an au început deja pe esteto.ro, unde au avut loc pregătiri serioase pentru a satisface toate nevoile clienţilor. Produsele se bucură de preţuri excelente, iar stocurile sunt actualizate în permanenţă.

Black Friday în România a început încă din anul 2011, iar de atunci a devenit foarte popular. Astfel, în fiecare an, românii aşteaptă cu sufletul la gură marile reduceri. Aceştia îşi pot achiziţiona diverse obiecte pe care nu le pot cumpăra la preţ întreg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.