Europarlamentarul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, în care a fost propusă pentru funcţia de prim-ministru, că o onorează, dar o şi responsabilizează şi că trebuie să nu îşi dezamăgească colegii de partid, care au avut încredere în ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Le mulţumesc foarte mult colegilor mei pentru încrederea acordată. Acest lucru (propunerea de premier - n.r.) mă onorează, dar şi responsabilizează", a spus Dăncilă, la plecarea de la PSD, subliniind că nu vrea să facă alte declaraţii până la o decizie a preşedintelui Iohannis.

Ea a mai spus că, dacă colegii săi au avut încredere în ea, trebuie să nu îi dezamăgească.

Întrebată dacă nu îi este teamă că va ajunge în aceeaşi situaţie ca Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose, Dăncilă a răspuns: "Sunt o fire optimisă şi echilibrată şi trebuie să gândesc pozitiv".

Viorica Dăncilă- propunerea PSD pentru funcţia de premier - este preşedintele Organizaţiei de femei a PSD şi liderul europarlamentarilor social-democraţi români.

Ea este membră PSD din anul 1996 şi a fost, pe rând, preşedintele Organizaţiei de Femei PSD Videle, consilier local la Videle, consilier judeţean în Teleorman, preşedintele Organizaţiei de femei PSD Teleorman.

În perioada 1989 - 2009, Viorica Dăncilă a fost mai întâi profesoară la Liceul din Videle, iar apoi inginer la OMV Petrom SA.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.