Premierul demis Florin Cîţu a anunţat, miercuri seară, că Guvernul şi PNL susţin plafonarea preţului la energie, la nivelul din prezent şi că acest lucru va fi decis în prima şedinţă a Executivului, după finalizarea crizei politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”În ceea ce priveşte preţul la energie, am văzut şi evoluţia preţurilor în ultima perioadă şi am luat decizia ca PNL şi Guvernul să susţină plafonarea preţurilor la  energie, în România. Va fi o decizie luată în prima şedinţă de Guvern, după ce se va rezolva criza. Deci vom susţine plafonarea preţurilor la energie, la preţurile pe care le vedem în această perioadă, acum”, a declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de Guvern de miercuri seară.
 
Florin Cîţu a transmis un mesaj şi pentru companiile furnizoare de energie.
 
”De aceea, avertizez toate companiile care vor să profite de acest anunţ, în perioada următoare, să nu se chinuie, că vom folosi plafonarea la preţurile actuale”, a declarat Cîţu.
 
Actualul Guvern, fiind unul interimar, nu poate emite acte normative pentru luarea unor decizii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.