Vicepremierul Paul Stănescu a fost întrebat, joi, de jurnalişti ce aşteptări are de la ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care în această seară va anunţa decizia sa legată de conducerea DNA, el răspunzând că are acelaşi mesaj pe care l-a avut şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea - "să nu se facă de râs".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ce a spus preşedintele partidului - să nu se facă de râs", a afirmat Paul Stănescu, întrebat de jurnalişti ce aşteaptă de la ministrul Justiţiei.

Paul Stănescu a făcut aceste declaraţii la instanţa supremă, care judecă cererea DNA de confirmare a redeschiderii urmăririi penale într-un dosar în care este vizat, privind modul de finanţare a echipei de fotbal FC Aluminiu ALRO Slatina de către Consiliul Judeţean (CJ) Olt, în perioada în care Stănescu era preşedinte al CJ. 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va prezenta astăzi, la ora 18.00, Raportul privind activitatea managerială la DNA, la sediul Ministerului Justiţiei. Unii lideri social-democraţi se aşteaptă şi la anunţarea unor măsuri, inclusiv la o propunere de revocare a şefei DNA Laura Codruţa Kovesi, propunere care însă trebuie aprobată de preşedintele Klaus Iohannis. Aceasta în condiţiile în care şeful statului apreciază că nu există motive de revocare a şefei DNA, el subliniind recent că orice astfel de măsură trebuie foarte bine argumentată.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului, că mesajul său pentru ministrul Justiţiei este ca acesta să nu se facă de râs.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.