Cei de la USR le-au transmis miercuri liberalilor că nu îl acceptă pe Florin Cîţu premier, răspunsul preşedintelui PNL fiind că preşedintele Klaus Iohannis va decide cine va fi premierul desemnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit surselor citate, liderii liberali au fost extrem de prietenoşi cu cei de la USR, sentimentul fiind că se doreşte refacerea coaliţiei din 2020. Inclusiv Gheorghe Flutur  ar fi transmis că doreşte refacerea coaliţiei. Matematic, cele trei partide, PNL, cu USR şi UDMR, cu susţinerea grupului minorităţilor, au voturile pentru a trece Guvernul, au fost discuţiile din interior. 

În cadrul întâlnirii nu au fost discuţii despre nume sau portofolii, dar cei de la USR îşi doresc să rămână in continuare pe formula de şase portofolii deţinute în fostul Guvern.

Cei de la USR ar fi transmis că nu îl doresc pe Florin Cîţu premier, Florin Cîţu răspunzând că preşedintele va decide premierul desemnat. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.