Deputatul USR de Constanţa Stelian Ion critică numirile făcute de preşedinte la Interne şi la Externe, Nicolae Moga şi Ramona Mănescu, considerându-le dezonorante pentru Klaus Iohannis şi se întreabă ”cu cine joacă de fapt domnul preşedinte”. Despre Moga spune că a fost alături de Radu Mazăre şi de Nicuşor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanţei, iar pe Ramona Mănescu o caracterizează drept ”un personaj incapabil să-şi justifice averea impresionantă, dobândită adesea prin tranzacţii dubioase”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Numirea lui Nicolae Moga la Interne şi a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis şi nu poţi să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul preşedinte”, scrie Stelian Ion pe Facebook.

El argumentează că senatorul PSD Moga a fost permanent alături de Mazăre şi Nicuşor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanţei timp de aproape două decenii şi este, fără îndoială, unul dintre vinovaţii pentru decăderea acestui important oraş al României.

”E o comicărie de teatru absurd ca în timp ce justiţia demantelează o mafie şi îi bagă pe jupâni la puşcărie, locotenentul lor să devină şef peste poliţie”, spune deputatul USR.

Despre Ramona Mănescu afirmă că este un personaj incapabil să-şi justifice averea impresionantă, dobândită adesea prin tranzacţii dubioase, făcând referire la investigaţiile Rise Project, si consideră că la fel de grav este că nimic nu o recomandă pentru poziţia de şefă a diplomaţiei.

”Asta merită România, domnule preşedinte Klaus Iohannis?”, întreabă Stelian Ion.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri numirile în funcţie pentur cei doi miniştri, iar aceştia au depus deja şi jurământul de învestitură.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.