Vicepremierul Kelemen Hunor a afirmat, miercuri, la prezentarea PNRR, că România de foarte mulţi ani nu a avut un proiect mare de ţară. ”PNRR este un proiect de ţară”, afirmă liderul UdMR, precizând că, prin mplementarea PNRR, ”vom construi o ţară mai bună, o ţară mai reuşită”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”România de foarte mulţi ani nu a avut un proiect mare de ţară, ultimul proiect ăolitic era aderarea la UE şi intrarea în Alianţa Nord Atlantică. Fără exagerare, putem afirma că PNRR este un proiect de ţară care în 150 de zile, prin farte multe discuţii, după foarte multe discuţii şi negocieri, a fost depus la Comisia Europeană şi este un plan extrem de echlibrat (...) care va garanta o prosperitate pentru toţi”, a declarat Kelemen Hunor.

Vicepremierul a precizat că, ”dacă vom reuşi să implementăm acest proiect, vom construi o ţară mai bună, o ţară mai reuşită”.

Acesta a vorbit despre cele mai importante sectoare de activitate, care sunt acoperite de PNRR. 

”Sunt convins că, după ce va fi citit Planul, toate cele 1.200 de pagini, de către cei care au contestat în ultima perioadă şi ne-au criticat pentru acest Plan, vor fi de acord că este un plan bun, un proiect de ţară aşteptat, care va uni societatea şi nu va dezbina pe termen mediu şi pe termen lung această coaliţie”, a mai declarat vicepremierul.

”Propunem o modalitate prin care nu va exista nicio discriminare politică, toate UAT-urile, toate comunităţile vor fi susţinute în mod echlibrat, în mod corect din acest Plan, a mai afirmat Kelemen Hunor. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.