Preşedintele Klaus Iohannis participă, vineri la Chişinău, la manifestările dedicate aniversării a 30 de ani de la declararea independenţei Republicii Moldova, a transmis Administraţia Prezidenţială. Ceremoniile au fost amânate cu o oră, după ce avioanele cu care au sosit preşedinţii Klaus Iohannis şi Volodimir Zelensky nu au putut ateriza din cauza ceţii de la Chişinău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ” Vă anunțăm că programul evenimentelor festive dedicat celor 30 de ani de Independență se amână cu aproximativ o oră. Întârzierea este determinată de ceaţa densă deasupra aeroportului Chișinău, care nu a permis aterizarea la timp a avioanelor Președinţilor Klaus Iohannis şi Volodymyr Zelenskyy”, a transmis Preşedinţia Rapublicii Moldova.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Cu această ocazie, şeful statului va avea întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova Maia Sandu cu preşedintele Poloniei Andrzej Duda şi cu preşedintele Ucrainei Volodâmâr Zelenski, mai arată sursa citată. Klaus Iohannis va susţine şi declaraţii de presă comune împreună cu cei trei şefi de stat. 

Preşedintele Iohannis va participa şi la ceremonia depunerii de coroane de flori la Monumentul lui Ştefan cel Mare şi la cea desfăşurată în Piaţa Marii Adunări Naţionale, mai indică sursa menţionată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.