Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan afirmă că „ceea ce se întâmplă în seara aceasta cu Laura Codruţa Kovesi este emblematic pentru ce se va întâmpla în fiecare zi în România dacă îngenuncherea justiţiei le va reuşi celor din PSD“.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ceea ce se întâmplă în seara aceasta cu Laura Codruţa Kovesi este emblematic pentru ce se va întâmpla în fiecare zi în România dacă îngenuncherea justiţiei le va reuşi celor din PSD. Toată ţara poate vedea că lupta acerbă pentru controlul justiţiei pe care au declanşat-o, din prima zi a guvernării, nu a urmărit doar albirea dosarelor infractorilor de rang înalt, ci şi asmuţirea justiţiei împotriva tuturor celor incomozi”, a scris Turcan pe Facebook.
 
În opinia sa, ar trebui de urgenţă declanşată o investigaţie să afle toată lumea cine face asta şi la comanda cui.
 
„În acest moment în România, Liviu Dragnea prin secţia pentru investigarea infracţiunilor din justitie, cu sprijinul lui Tudorel Toader, duce o amplă acţiune de poliţie politică. În acest caz nu vorbim de o persoană cu o gravă suspiciune de corupţie. Vorbim de candidatul cel mai bine plasat într-o cursă internaţională pentru a deveni procuror şef european”, mai arată Turcan.
 
Laura Codruţa Kovesi a anunţat că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, având calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.