Premierul desemnat, Mihai Tudose, a declarat miercuri că nu consideră nominalizarea sa pentru funcţia de şef al Guvernului un premiu şi a spus că prioritatea sa va fi implementarea programului de guvernare ”cu un control politic foarte strict”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Exceptând ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, vă spun şi cu acest prilej că nu am sentimentul că am câştigat un premiu, ci dimpotrivă, am fost desemnat (...) să mă duc să muncesc pentru ţară. Prioritatea va fi implementarea programului de guvernare cu un control politic - şi nu mă ascund de aşa ceva - foarte strict, aproape săptămânal pentru început, până recuperăm întârzierile”, a declarat Mihai Tudose.

Premierul desemnat a mai spus că pe lângă măsurile din vechiul program de guvernare, în ultimele săptămâni au fost elaborate unele noi, menite să recupereze decalajele cauzate de criza politică.  

”Vom implementa câteva măsuri noi la care s-a lucrat în ultimele două săptămâni tot pentru a recupera anumite sume care astăzi au potenţial de a ne crea probleme în îndeplinirea programului. De acum, toţi membrii Guvernului vor raporta ceea ce fac în primul rând prin fapte şi nu doar prin declaraţii”, a conchis Tudose. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.