Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat miercuri, la Parlament, că premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit în această dimineaţă cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, întâlnirea fiind solicitată de către diplomatul american.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am foarte multe detalii. Din câte cunosc, cred că lucrurile s-au desfăşurat aşa cum ştiu eu, în această dimineaţă ar fi trebuit să aibă loc şi cred că are loc sau a avut loc o întâlnire între premierul Sorin Grindeanu şi ambasadorul SUA, Hans Klemm”, a declarat Neacşu la Parlament.

Potrivit secretarului general al PSD, întâlnirea a fost solicitată de către ambasadorul SUA şi era programată pentru această dimineaţă.

”Este o întâlnire programată de mai multă vreme pentru astăzi (miercuri – n.r.) şi din câte cunosc a avut loc astăzi. Nu cunosc temele de discuţie", a afirmat Marian Neacşu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.