Preşedintele Comisiei juridice a Senatului, social-democratul Şerban Nicolae, a declarat luni că OUG 14 va fi discutată în cursul zilei de către comisie, precizând că, deşi şedinţa va începe după ora 18.00, o să aibă grijă ca raportul să nu fie adoptat ”noaptea ca hoţii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am propus, ca să nu mai fie niciun fel de discuţie, astăzi Comisia juridică va lua în dezbatere legea de aprobare a ordonanţei 14. Cel mai probabil mâine (marţi - n.r.) pe rolul plenului Senatului, pe ordinea de zi, va fi proiect de lege pentru aprobarea OUG 14. Cu asta cred că închidem orice fel de discuţie. Probabil cei care susţin viteza de reglementare - sper să nu fie probleme cu ora la care adoptăm, să nu fie vreo problemă legată de starea vremii la momentul adoptării acestei legi - o să fie foarte dispuşi ca orice alte legi să facă obiectul unei dezbateri ample, cu toate forurile implicate", a declarat Şerban Nicolae, după şedinţa Biroului Permanent al Senatului.

El a adăugat că o să aibă grijă ca raportul comisiei asupra OUG 14 să nu fie adoptat ”noaptea ca hoţii”, aluzie la unul dingtre cele mai mediatizate sloganuri ale manifestanţilor din Piaţa Victoriei care au acuzat guvernanţii că au aprobat ”noaptea ca hoţii” OUG 13 de modificare a Codurilor penale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.