Senatorul USR PLUS Radu Mihai Mihail a transmis, marţi, un mesaj PSD, în care a cerut liderilor social-democraţi să se obişnuiască cu ideea că vor fi în opoziţie până la următoarele alegeri. ”Această coaliţie este solidă”, a transmis senatorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Regret că Simonis, Romaşcanu, Ciolacu v-au făcut să vă pierdeţi timpul cu acest exerciţiu de ipocrizie. Pompos l-aţi îmbrăcat sub forma unei moţiuni de cenzură. Am un mesaj scurt pentru dumneavoastră, uitaţi, pentru următorii trei ani şi jumătate veţi sta în opoziţie, obişnuiţi-vă cu gândul ăsta, uitaţi de anticipate, de guvern de uniune naţională. Această coaliţie e solidă”, a declarat senatorul USR-PLUS la dezbaterea moţiunii de cenzură. 
 
El a mai afirmat că social-democraţii au mai spus că acest guvern nu este performant, dar că este dreptul lor constituţional să depună moţiuni de cenzură, transmiţându-le că vor sta în opoziţie în următorii ani.   
 
Radu Mihai Mihail a lăudat în discursul său realizările miniştrilor USR-PLUS din guvern.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.