Preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD, ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb, afirmă că, prin plângerea depusă de liderul liberal Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă, "PNL devine oficial şi indubitabil o unealtă a unor interese oculte", apreciind că este vorba despre un secenariu similar celui care a dus la căderea Guvernului Ponta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"PNL devine oficial şi indubitabil o unealtă a unor interese oculte prin plângerea penală depusă astăzi de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă. Asistăm la o tentativă de înlocuire a guvernării legitime a PSD după un scenariu similar cu cel din 2015, când a fost demis premierul Victor Ponta", consideră Rovana Plumb.

Conform Rovanei Plumb, atunci, ca şi acum, Klaus Iohannis a cerut repetat şi insistent demisia premierului" şi "atunci, ca şi acum, a fost iniţiată începerea urmării penale a premierului".

În opinia sa, este vorba despre "o nouă acţiune gravă care calcă în picioare voinţa şi votul românilor, care vrea să schimbe o guvernare legitimă şi performantă, care a produs creştere economică şi a adus mai mulţi bani în buzunarele românilor".

"Este cel mai josnic gest al opoziţiei, un moment definitoriu care poate marca ieşirea sau rămânerea României în lumea statelor democratice", conchide Rovana Plumb.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus joi o plângere penală la Parchetul General împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o, printre altele, de înaltă trădare şi uzurparea funcţiei publice, în legătură cu mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.