Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a declarat, marţi, pentru News.ro că noul partid înfiinţat de Ludovic Orban, Forţa Dreptei, va avea acelaşi deznodământ ca partidul lui Călin Popescu Tăriceanu şi a arătat că nu crede că fostul preşedinte PNL ar mai putea avea acelaşi succes dacă s-ar prezenta singur cu noul său partid în alegeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu suntem interesaţi de acest subiect şi nu văd ce relevanţă ar putea avea în plan public. PNL a mai avut asemenea mici episoade şi probabil că domnul Orban, asemenea domnului Tăriceanu, va avea cu partidul dânsului acelaşi deznodământ”, a declarat Ionuţ Stroe.

El a precizat că un lucru e cert, şi anume că ”domnul Orban şi colegii săi au ajuns în Parlament pe munca şi voturile PNL, după care a pierdut un Congres şi s-a supărat”.

”Nu cred că ar mai putea avea acelaşi succes dacă s-ar prezenta singur cu noul său partid în alegeri”, a menţionat Stroe.

Fostul lider PNL Ludovic Orban a anunţat, marţi, într-o declaraţie publică, înfiinţarea noului său partid:, o nouă construcţie politică de centru-dreapta.

”Numele formaţiunii politice pe care l-am convenit sigur că e un nume care va fi valabil până la organizarea Congresului noului partid, este Forţa Dreptei, este numele moţiunii cu care m-am prezentat în faţa Congresului PNL”, a precizat el.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.