Senatorul PSD Radu Preda a declarat, miercuri, în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, că este dezamăgit de mpdul în care s-a făcut trecerea de la starea de urgenţă şa cea de alertă şi a făcut referire la cele trei zile care nu au fost acoperite de legislaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt profund dezamăgit de cum s-a făcut trecerea la de starea de urgenţă la cea de alertă”, a declarat, miercuri, senatorul Radu Preda, din partea grupului PSD în şedinţa online de încuviinţarea stării de alertă.

Senatorul social-democrat a făcut referire la cele trei zile neacoperite de legislaţie, la ieşirea din starea de urgenţă.

”O parte din măsurile luate acum sunt deja tardive. Purtarea măştii putea să fie folosită de la început. (...) De ce nu e declarată starea de epidemie? Cine plăteşte pentru excesul de mortalitate din aceste luni, cauzate de bolile cronice?”, a mai declarat senatorul.

Acesta a vorbit şi despre internarea pacienţilor asimptomatici, dar şi despre interzicerea internărilor.

”Senatorii PSD votăm starea de alertă, dar vreau să ţineţi minte că e un revers al medaliei, companiile şi familiile distruse vor fi trecute în dreptul unei guvernări eşuate a PNL”, a anunţat senatorul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.