Protestul din Piaţa Victoriei faţă de modificarea Codurilor penale s-a încheiat, joi seară. La ora 21.00, manifestanţii au aprins lanternele telefoanelor mobile şi au intonat imnul, iar unii dintre ei au aşezat pe caldarâm lumănări aprinse în memoria lui Călin Farcaş, tânărul de 29 de ani din Braşov care a murit în aşteptarea unui transoplant pulmonar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În momentele de vârf, numărul protestatarilor a depăşit 500. Oamenii au scandat "Justiţie, nu corupţie", "Nu scăpaţi!", "Fără penali", "Nu cedăm, rezistăm", "Demisia".

Unii dintre ei au aşezat pe caldarâm lumănări aprinse în memoria lui Călin Farcaş, tânărul de 29 de ani din Braşov care a murit în aşteptarea unui transoplant pulmonar.

La începutul manifestaţiei, oamenii au pătruns pe carosabil şi au blocat o trecere de pietoni, traversând strada în mod repetat. Au existat îmbrânceli cu jandarmii, mobilizaţi din nou în număr mare, care au încercat să îi oprească pe manifestanţi să blocheze drumul.

Traficul pe breteaua care face legătura între bulevardul Kiseleff şi bulevardul Nicolae Titulescu a fost blocat, fiind reluat după ora 21.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.