Primarul oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ, spune că, în calitate de membru al PSD, a luat act de decizia instanţei, de condamnare a lui Liviu Dragnea la trei ani şi jumătate de închisoare, şi îi cere demisia de onoare din toate funcţiile deţinute în acest moment, pentru a nu pune în pericol guvernarea şi credibilitatea PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În calitate de membru PSD, am luat act de hotărârea instanţei de judecată, care îl condamnă pe inculpatul Liviu Dragnea, în primă instanţă, la închisoare cu executare. În acest context, îi solicit public acestuia demisia de onoare din calitatăţile deţinute în acest moment, pentru a nu pune în pericol guvernarea şi credibilitatea partidului şi implicit a coaliţiei de guvernare", a scris, pe Facebook, primarul PSD al ore;ului Cavnic din judeţul Maramureş.

Primarul PSD din Cavnic a boicotat mitingul PSD, despre care spunea că este organizat pentru ”penalul Dragnea” şi că ar fi mers să protesteze dacă PSD voia să adopte legile justiţiei, nu să introducă ”manevre şi bani”.

În replică, preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, susţinea că primarul de Cavnic nu mai este de facto membru PSD din februarie 2017, când a anunţat public că renunţă la toate funcţiile deţinute în PSD şi că nu susţine politica partidului. 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.