Preşedintele PPE Joseph Daul îl felicită pe Ludovic Orban pentru desemnarea ca premier, urându-i succes în formarea noului Guvern astfel încât România să devină din nou un veritabil partener pro-european în UE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Felicitări lui Ludovic Orban, proaspăt nominalizat prim-ministru al României şi îi doresc succes în formarea unui guvern, astfel încât România să devină din nou un veritabil partener pro-european în cadrul  UE”, a scris Daul pe Twitter..

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi nominalizarea liderului PNL Ludovic Orban pentru postul de premier, precizând că guvernul va avea un mandat scurt. Ludovic Orban, prezent alături de preşedinte la declaraţia de presă, a dat asigurări că va pune toată experienţa, toată energia în slujba interesului public. Orban trebuie să prezinte în 10 zile lista Guvernului pentru a obţine votul de învestitură al Parlamentului. La final, Preşedintele i-a urat inspiraţie şi succes. Decretul prin care Ludovic Orban a fost desemnat de preşedintele Klaus Iohannis drept candidat la funcţia de premier a fost publicat, marţi seară, în Monitorul Oficial.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.