Preşedintele Klaus Iohannis primeşte, astăzi, la Sibiu, Medalia de Onoare a FDGR. Distincţia îi este acordată pentru activitatea sa ca preşedinte al Forumului, ca primar al Sibiului şi ca şef al statului, dar şi pentru contribuţia în promovarea valorilor şi tradiţiilor minorităţii germane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medalia de Onoare (Goldene Ehrennadel) este cea mai înaltă distincţie acordată de Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR).

Ea îi este acordată şefului statului în semn de apreciere pentru întreaga sa activitate ca preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor (2002-2013), primar al municipiului Sibiu (2000-2014) şi preşedinte al României, precum şi pentru "importanta sa contribuţie în promovarea valorilor şi tradiţiilor minorităţii germane şi la dezvoltarea acestei comunităţi", a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Klaus Iohannis va primi Medalia de Onoare a FDGR la Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.