Preşedintele Klaus Iohannis participă sâmbătă la Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus”, unde îi va fi acordat premiul „Garantul democraţiei”, pentru că prin activitatea sa "oferă garanţia că respectarea statului de drept şi apărarea democraţiei sunt valori esenţiale".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Tineretul Naţional Liberal organizează sâmbătă, 23 martie a.c., începând cu ora 18:00, la Centrul Internaţional de Conferinţe „Casino” din Sinaia, Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus”, eveniment ce are ca scop recunoaşterea şi promovarea activităţii tinerilor liberali din întreaga ţară. Gala din acest an se va bucura de prezenţa Preşedintelui României, Klaus Iohannis, şi de participarea preşedintelui PNL, Ludovic Orban, şi a unor candidaţi PNL la alegerile europarlamentare. De asemenea, la reuniune vor mai lua parte lideri locali liberali şi aproximativ 400 de tineri liberali din toată ţara", anunţă PNL.

Tineretul Naţional Liberal va acorda Preşedintelui Klaus Iohannis premiul „Garantul democraţiei”, considerând că activitatea sa "oferă garanţia că respectarea statului de drept şi apărarea democraţiei sunt valori esenţiale".

Acesta este al doilea eveniment al PNL la care participă preşedintele Iohannis, după ce în 16 martie a participat la  Summit-ul liderilor locali şi regionali ai PPE, unde a afirmat că în România încă ne amintim ce înseamnă tirania, dictatura mediocrităţii, ce ţine le putere un grup de privilegiaţi ai momentului. „Drama acelor ani negri nu se va mai repeta, nu atât timp cât depinde de noi”, a adăugat Iohannis. El a exprimat aprecieri faţă de lista de candidaţi ai PNL pentru alegerile europarlamentare. Preşedintele a criticat modul pesedist cinic şi iresponsabil de a face politică.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.