Premierul Mihai Tudose spune că, mai presus de orice, România este despre ”noi” şi despre românii care nu încetează nicio clipă să creadă în această ţară şi că şi-ar dori ca în 2018, anul Centenarului Marii Uniri, să avem puterea de a transforma fiecare reuşită individuală într-una de grup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În mesajul de Anul Nou, Mihai Tudose le transmite românilor că numai împreună, uniţi şi solidari, pot ţine vie conştiinţa românească şi pot duce România 100 de ani mai departe.

"Atunci când ne gândim la ţara noastră, fiecare dintre noi are reprezentări diferite. Dar, indiferent de raportările personale, cred că România trebuie să însemne mai mult decât ”tu” sau ”eu”, decât ”ei” sau ”voi”. Mai presus de orice, România este despre ”noi” şi despre românii care nu încetează nicio clipă să creadă în această ţară. Mi-aş dori ca în anul 2018, anul Centenarului Marii Uniri, să avem puterea de a transforma fiecare reuşită individuală într-una de grup, aşa cum au fãcut înaintaşii noştri. Numai împreună, uniţi şi solidari, putem ţine vie conştiinţa româneascã şi putem duce România 100 de ani mai departe. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România ! La mulţi ani, Generaţie Centenar!", este mesajul postat de premier duminică seară pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.