Premierul Dacian Cioloş a vorbit la telefon, marţi dimineaţă, cu liderul PSD, Liviu Dragnea, referitor la anumite reglementări legislative cum ar fi nivelul salariului minim pentru anul viitor, dar şi posibilitatea ca Guvernul să proroge anumite prevederi din Codul Fiscal, prim-ministrul arătând că va ţine cont de această dorinţă de a nu pune presiune pe bugetul de anul viitor, a declarat pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Iolu a declarat, marţi, pentru News.ro, că premierul Dacian Cioloş a avut o convorbire telefonică cu preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea. Subiectele discutate au fost legate de salariului minim pentru 2017.

”Premierul va ţine cont de dorinţa de a nu pune presiune pe bugetul de anul viitor”, a afirmat Liviu Iolu pentru News.ro.

De asemenea, Dragnea i-a solicitat premierului să analizeze posibilitatea prorogării pentru un an a unor prevederi din Codul Fiscal, Iolu precizând că premierul Dacian Cioloş ”va proroga aceste termene pentru că principiile acestui guvern - predictibilitate si responsabilitate - rămân valabile pânâ la finalul mandatului”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.