Premierul Dacian Cioloş a votat, duminică dimineaţă, la o secţie de votare din Zalău, spunând că acolo se simte acasă şi acolo sunt rădăcinile lui. El a afirmat că a votat pentru oameni de la care speră că pot face din acest oraş mai mult şi în care are încredere, chiar dacă s-ar fi aşteptat "la mai multă regenerare a resurselor umane ale partidelor care au propus candidaţi".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacian Cioloş a mers la vot împreună cu soţia sa, Valerie Cioloş-Villemin, la o secţie de votare din Zalău.

El a spus că a votat pentru oameni de la care speră că pot face din oraş mai mult, pentru oameni în care are încredere, chiar dacă s-ar fi aşteptat "la mai multă regenerare a resurselor umane ale partidelor care au propus candidaţi".

"Dincolo de ce putem face pe parcursul mandatelor, acum este momentul să ne spunem punctele de vedere cel mai consistent. Ştiţi, chestiile astea că am votat pentru democraţie, prosperitate şi aşa mai departe mi se par generalităţi. Am votat pentru oameni vizavi de care sper că pot să facă din oraşul acesta mai mult decât este, deci am votat oameni în care am încredere, chiar dacă, drept să vă spun, m-aş fi aşteptat la mai multă regenerare, să spun aşa, a resurselor umane ale partidelor care au propus candidaţi. Sper să avem o dinamică mai bună pentru alegerile parlamentare", a afirmat Cioloş.

Întrebat dacă crede că se va schimba ceva după aceste alegeri locale, el a răspuns: " Ceva se va schimba oricum. Impotant este să se schimbe în bine".

Premierul a mai spus că a votat la Zalău pentru că de acest oraş se simte legat şi acolo îi sunt rădăcinile: "De oraşul ăsta şi de locurile astea mă simt eu legat. Faptul că m-am dus într-o parte sau în alta a fost pentru că aşa s-a întâmplat, acolo au fost oportunităţile, dar stiţi cum e: oriunde te-ai duce rămâi legat de rădăcinile de acasă şi eu nu vreau să mi le tai. Agronom fiind, ştiu ce înseamnă să-ţi tai rădăcinile şi să trebuiască să le regenrezi în altă parte. Aici am familia, am pritenii, aici mă simt acasă".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.