Fostul lider al PSD Victor Ponta comentează decizia PSD de a-i retrage sprijinul politic premierului Mihai Tudose afirmând că "din acest moment este clar şi evident pentru absolut toată lumea, în mod oficial, că în ţara noastră nu mai există Guvernul României, ci doar Guvernul lui Dragnea şi al Teldrum". El mai spune că este curios dacă preşedintele Klaus Iohannis va acţiona pentru binele ţării sau "va face blat” cu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din acest moment este clar şi evident pentru absolut toată lumea, în mod oficial, că în ţara noastră nu mai există Guvernul României, ci doar Guvernul lui Dragnea şi al “Teldrumului”!!! Iar PSD este destructurat de către Dragnea şi echipa lui de foşti PD-işti şi PRM-işti pe baza unui plan clar şi de lungă durată. După ce PSD şi Camera Deputaţilor au fost confiscate de către Liviu Dragnea, Stănescu şi “Cartelul de la Teldrum”, din această seară, acest grup organizat preia şi Guvernul ţării! Eu am curajul să mă lupt deschis cu acest “Cartel” şi să eliberez ţara de ocupaţia lui Dragnea. Acum suntem puţini, dar aşa eram şi în 2010, când am pornit lupta contra lui Băsescu-sunt convins că o să câştigăm!", scrie Ponta pe Fecebook.

El mai spune că este curios dacă preşedintele Klaus Iohannis va acţiona pentru binele ţării sau "va face blat cu Dragnea". "Eu sper că va face ce este bine pentru România!", adaugă fostul premier Victor Ponta.

Premierul Mihai Tudose a demisionat luni seară după ce PSD i-a retras sprijinul politic, în şedinţa Comitetului Executiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.