Preşedintele PNL Raluca Turcan afirmă că liberalii au câştigat primăriile în cel puţin 16 din cele 49 de localităţi în care au avut loc duminică alegeri locale parţiale. Candidaţii PNL s-au situat pe primele locuri la Târgu Jiu, la Roman şi la Râşnov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Candidaţii PNL au câştigat funcţia de primar şi în Jilava (judeţul Ilfov), Baia Sprie (judeţul Maramureş), dar şi la Fierbinţi (judeţul Ialomiţa), precum şi alte 10 localităţi din judeţele Suceava, Arad, Prahova, Sibiu, Vrancea, Caraş Severin, Argeş, Neamţ, Alba, Brăila.

"Rezultatele alegerilor parţiale confirmă tendinţa de creştere a Partidului Naţional Liberal precum şi faptul că PNL este principalul opozant al PSD. Am câştigat la Târgu Jiu, unde oamenii s-au convins că PSD aduce doar stagnare. Acolo, candidatul nostru, Marcel Romanescu, a intrat în peste 800 de scări de bloc! Victoria de la Târgu Jiu este încă o dovadă că rezultatele se obţin prin implicare şi prezenţă pe teren", scrie Turcan pe Facebook.

"Acolo unde există oameni buni şi muncă de echipa, PNL obţine rezultate!", conchide ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.