Liderul grupului minorităţilor din Camera Deputaţilor, Varujan Pambuccian, a anunţat că va vota Guvernul Grindeanu, convins fiind de politicile libertariene de reducere a fiscalităţii anunţate de noul Cabinet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ideea reducerii taxelor şi impozitelor mi-a sunat, ca libertarian, foarte bine. Eu însumi am făcut aşa ceva în 2001 şi rezultatul a fost peste lucrurile pe care le estimam atunci”, a declarat Pambuccian de la tribuna Parlamentului.

El i-a atras atenţia prim-ministrului că există două pericole în cazul implementării reducerii de taxe şi impozite anunţate, peste care dacă va trece, măsura va fi un succes.

”De data asta vorbim de o reducere a fiscalităţii la o scară mare. Aici există două pericole pe care sper că le-aţi luat în calcul: primul este momentul iniţial, lunile următoare (…), al doilea lucru ţine de ţinerea sub control a inflaţiei, care va fi produsă de o asemenea măsură. Dacă aveţi mecanismele gândite pentru lucrurile acestea două, sunt sigur că măsura aceasta va avea succes. Şi că ar fi prima dată când vom asista la implementarea la scară mai mare a unei politici libertariene într-o ţară europeană”, a mai spus Varujan Pambuccian.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.