Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că partidul va depune, marţi, la ora 12.00, toate cele 600.000 de semnături de susţinere a candidaturilor pentru alegerile parlamentare. Ulterior, în 21 octombrie, vor fi depuse, în întreaga ţară, listele de candidaţi. Orban a respins acuzaţiile cu privire la unii candidaţi care nu ar întruni criteriile de integritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mâine la ora 12.00 vom depune listele susţinătorilor listei de candidaţi a PNL pentru Parlament. Până la ora actuală avem 600.000 de semnături din partea cetăţenilor pentru susţinerea candidaţilor PNL. Evenimentul de depunere a listelor am decis să-l facem la nivel naţional şi toate listele le vom depune mâine la ora 12.00. În data de 21 vom depune în toate circumscripţiile electorale listele de candidaţi ale PNL, astfel încât să îndeplinim procedura prevăzută de lege”, a anunat, luni, Ludovic Orban.

Întrebat despre unii candidaţi ai PNL, acuzaţi că nu întrunesc criteriile de integritate sau că au fost puşi pe criterii de nepotism, preşedintele PNL a afirmat: ”Domnul Voiculescu de la Olt a fost achitat de instanţa de fond. Este din nou intrat în judecarea instanţei de fond. Alin Drăgulin e membru al PNL de 20 de ani, un membru activ, care a construit organizaţia de-a lungul timpului, a deţinut funcţii la nivel naţional în organizaţia de tineret. Lista la Călăraşi am făcut-o după consultarea tuturor primarilor din Călăraşi şi beneficiază de o susţinere foarte puternică. Pe Alexandru Popa îl cunosc personal. Are două masterate. E la doctorat în anul I. E căsătorit. Are două fete, e cel mai de succes tânăr fermier din judeţul Brăila. Am văzut că a apărut o relatare. M-am interesat personal. Nu a existat niciun fel de sacţiune, amendă. De altfel, acea ştire a apărut în 2013 şi mi s-a părut foarte ciudat că a apărut acum. Eu vă spun că îl cunosc personal şi e un candidat foarte serios”.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.