Premierul Ludovic Orban a declarat după ce Cabinetul său a fost demis ca urmare a adoptării moţiunii de cenzură, că Guvernul cade în picioare. ”Suntem mândri de ce am făcut în trei luni, că într-o perioadă extrem de scurtă am reuşit să reparăm o mare parte din stricăciuni", a declarat premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Suntem mândri că am refăcut credibilitatea României în faţa partenerilor europeni şi strategici, Am reuşit într-un timp extrem de scurt să luăm decizii cu impact favorabil asupra românilor, corectând grave erori”, a declarat Orban.
Premierul demis a enumerat unele dintre realizările guvernului pe care l-a condus în ultimele trei luni, precizând că guvernul a aplicat Legea salarizării, a indexat alocaţiile copiilor cu rata inflaţiei şi a încercat să asigure toate drepturile legale fiecărei categorii socio-profesionale. 
Ludovic Orban a reluat explicaţiile privind necesitatea adoptării a 25 de ordonanţe de urgenţă de către Guvern, în şedinţa care a avut loc marţi, cu o zi înaintea dezbaterii şi votului asupra moţiunii de cenzură.
Ludovic Orban a ieşit la declaraţii înconjurat de toţi membrii Cabinetului său şi care au fost prezenţi la şedinţa în care s-a dezbătut moţiunea de cenzură în plenul Parlamentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.