Premierul desemnat Ludovic Orban ironizează intenţia preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, de a sesiza Curtea Constituţională cu privire la a doua nominalizare a sa după ce a fost demis prin moţiune de cenzură. „Nimic nu-l poate împiedica pe preşedintele PSD să se facă de râs” spune liderul PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a reacţionat la anunţul făcut duminică de liderul interimar al PSD, care a spus că va sesiza CCR cu privire la desemnarea făcută de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de prim-ministru.
 
„El poate (sesiza CCR – n.r.) dacă vrea să se facă de râs. Nimic nu-l  poate împiedica şi pe preşedintele PSD, şi pe PSD să se facă de râs, asta e problema lor” a afirmat Ludovic Orban duminică, întrebat ce părere are despre anunţul făcut de Ciolacu. 
„Inclusiv susţinători de-i lor nu vor accepta un joc penibil de boicot al învestirii guvernului” a mai spus Orban.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.