Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, marţi, că Viorica Dăncilă este o soluţie pentru alegerile prezidenţiale, afirmând că aceasta are "şanse mari" în faţa lui Klaus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Realizarea unui pol de stânga, a unei coaliţii de stânga, e binevenită pentru PSD", a declarat Oprişan.

Întrebat dacă ar fi de acord cu intrarea PRO România la guvernare, în schimbul susţinerii candidatului PSD la prezidenţiale, Oprişan a spus: "Nu ştiu, asta trebuie discutat foarte serios şi cu conducerea PRO România şi cu ALDE, în aşa fel încât coaliţia să aibă o largă majoritate în Parlamentul ţării".

Totodată, Oprişan a fost întrebat dacă Viorica Dăncilă este cea mai bună variantă a PSD pentru prezidenţiale.

"Viorica Dăncilă este o soluţie pentru alegerile prezidenţiale (...) Astăzi vom avea o discuţie în cadrul Comitetului Executiv şi al Biroului Permanent şi vom lua o decizie în acest sens. Dar eu cred că din punctul meu de vedere doamna Dăncilă este o soluţie", a mai spus Oprişan, afirmând că Dăncilă are "şanse mari" în faţa lui Klaus Iohannis.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte, marţi, pe ordinea de zi aflându-se desemnarea candidatului pentru alegerile prezidenţiale. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.