Fostul ministru Olguţa Vasilescu îi transmite Laurei Codruţa Kovesi să se plângă că e abuzată de „statul de drept” celor care au fost acuzaţi fix în campanie electorală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am trăit s-o văd şi pe-asta! Laura Codruta Kovesi se plânge ca e abuzată de «statul de drept»! Când? Exact când îşi făcea campanie sa devină procuror şef european... Pe bune? Sa le spună asta celor care au fost acuzaţi fix in campanie electorală! Pai sa aibă încredere in Justiţie, zic! Ca parca aşa era şlagărul «penalilor»... Şi, ca să lucram cu materialul clientului, «nişte penaaaaali, vor sa conducă ţara!» Bine, in speţa de fata, chiar Europa! Sau «in politica nu exista prezumţia de nevinovăţie (ea fiind susţinută politic de grupul PPE), iar persoanele asupra cărora planează suspiciuni rezonabile trebuie sa facă un pas lateral». Am citat corect, nu?

P.S. Şi pe mine m-ai chemat tot ca «suspect». Noroc ca, de la cazul meu, s-au mai schimbat metodele!”, a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Laura Codruţa Kovesi a anunţat că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, având calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.