Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, comentează decizia instanţei supreme de achitare a lui Călin Popescu Tăriceanu în procesul în care este acuzat de mărturie mincinoasă, ea întrebând retoric cine plăteşte pentru toată perioada în care Tăriceanu a fost târât prin procese.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Călin Popescu Tăriceanu ACHITAT! Cine plăteşte pentru toată perioada în care a fost demonizat, decredibilizat, târât prin procese? Deocamdată, nimeni!", a scris pe Facebook Olguţa Vasilescu, vicepreşedinte PSD.

Magistraţii instanţei supreme au dispus, marţi, achitarea preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în dosarul în care este acuzat de mărturie mincinoasă şi în care DNA ceruse o pedeapsă de trei ani de închisoare. Decizia instanţei nu este definitivă.

Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nu este definitivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.